T.E.H.D.A.S. blog has moved to tehdasry.fi


T.E.H.D.A.S. blog has moved to tehdasry.fi
in the future we will think about this blog.

Thank you and see you in the other Blog.


24.8.10

Millai Muute 2010 Lauantaina 28.8.2010 Porin Teatteri klo.19.00Porilaista ja englantilaista kulttirockia huikeissa puitteissa! Lipunmyynti käynnissä!

Elokuun 28. päivänä kellon lyödessä kuusi se tapahtuu: Millai muute -tapahtuma valtaa Porin Teatterin kolmatta kertaa. Viime vuonna ylisanoja kerännyt vaihtoehtomusiikin ja -kulttuurin ainutlaatuinen areena saa jatkokseen henkeäsalpaavan, entistäkin jännittävämmän musiikillis-taiteellisen kokonaisuuden.

Tapahtuman pääesiintyjä on Circle, maineik...kain porilaisen vaihtoehtomusiikin maailmanlaajuisesti tunnetuista soihdunkantajista. Harvoin kotikonnuillaan esiintyvä yhtye on kulkenut omaa musiikillista polkuaan kahden vuosikymmenen ajan. Kansainvälisestä maineesta kertoo muun muassa se, että Circle esiintyy kesällä 2010 myös Tanskan Roskildessa yhdellä Euroopan suurimmista rockfestivaaleista. Porin Teatterissa yhtye tarjoaa ainutkertaisen, yllätyksellisen shown.

Illan toinen porilaisyhtye Teemu Elon Puhuvat Eläimet on saavuttanut runsaasti positiivista huomiota uudella Kointähden siirtokunta -albumillaan. Millai muute -tapahtumassa yhtyeen monimuotoinen, 60- ja 70-lukujen rockperinteestä tuoreesti ammentava musiikki rikastuu entisestään, kun kokoonpanoa vahvistaa viulisti Ion Buinovschin johtama jousisektio.

Illan avaa tapahtuman historian ensimmäinen ulkomaanvieras, englantilainen hard rock -kulttiyhtye Rainbow Cinderella Woman. Liian vähälle huomiolle rockin historiassa jäänyt pienten piirien legenda on kasattu uudelleen vuosikymmenten tauon jälkeen ja valmistautuu nyt maailmankiertueeseen. Johtohahmo Robert Andrews on asettunut asumaan Suomeen, ja yhtye on lupautunut tekemään kiertuetta valmistavan ensiesiintymisensä Porissa.

Millai muute on tänä vuonna kokonaisvaltainen audiovisuaalinen elämys, joka levittäytyy teatterisalista koko rakennukseen. Poriin keskittyvä taideyhteisö T.E.H.D.A.S. ry luo kerroksellisen Long Live the New How -esityskokonaisuuden, joka kuljettaa tapahtumaa ajallisesti ja tilallisesti. Väliajalla Teatterin ravintolassa viihdyttää omaperäinen helsinkiläinen elektroartisti Autobahn Kommando.

Millai muute -tapahtuman järjestää Kulttuuriyhdistys Rapajööti. Tapahtumaa tukevat Satakunnan taidetoimikunta ja Porin kulttuuriasiainkeskus.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut. Lippujen hinta on 15 euroa, ja niitä myyvät Porissa levykauppa Green River, One For The Road -pubi sekä Crimson Center -vaateliike. Lippuvaraukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteesta hanna1973@luukku.com ja puhelimitse numerosta 050-3013252.

Illan aikataulu:

18.00 Ovet aukeavat
19.00­–19.45 Rainbow Cinderella Woman (UK)
19.55–20.40 Teemu Elon Puhuvat Eläimet
20.40–21.10 kahvilassa: Autobahn Kommando
21.10–21.30 T.E.H.D.A.S. ry esittää: Long Live the New How!
21.30–22.45 Circle

Lisätietoja:

Mikko Elo, Kulttuuriyhdistys Rapajööti
040-7750951
mikko.i.elo@gmail.com
www.rapajooti.fi

Lisätietoa tapahtuman esiintyjistä:

Circle: www.circlefinland.com
Teemu Elon Puhuvat Eläimet: www.myspace.com/puhuvatelaimet
Rainbow Cinderella Woman: www.rainbowcinderellawoman.com
Autobahn Kommando: www.myspace.com/autobahnkommando
T.E.H.D.A.S. ry: www.tehdasry.fi
Näytä lisää

No comments:

Post a Comment