T.E.H.D.A.S. blog has moved to tehdasry.fi


T.E.H.D.A.S. blog has moved to tehdasry.fi
in the future we will think about this blog.

Thank you and see you in the other Blog.


17.9.11

Jäsenille ja kiinostuneille - DaDA BrunSsi


Edessä on suuria kysymyksiä ja ajatuksia sekä paljon 
keskustelunaihetta.

Järjestämme Dada-brunssin, jossa keskustellaan rennossa hengessä nyyttärien muodossa tehdas asioista, sisällöstä, tulevaisuudesta,
ja on muutenkin kiva nähdä kaikkia!!


Brunssi pidetään 24.päivä klo. 15.00 alkaen 3h+k galleriassa  (itsenäisyydenkatu 47.Pori.) 

Tervetuloa!Brunssi on aamupäivällä syötävästä runsaan aamiaisen ja lounaan yhdistelmästä tai välimuodosta käytetty nimitys (engl. brunch = breakfast + lunch). Brunssi nautitaan myöhemmin kuinaamiainen, mutta aikaisemmin kuin lounas.
Brunssi aloitetaan yleensä kello 11–12, ja se voi kestää aina kello 15:een asti. Brunssin juomiin kuuluvat tavallisesti kahvi ja tee, erilaiset mehut sekä erikoisuutena myös samppanja tai kuohuviini. Brunssissa ruoat on asetettu noutopöytään, josta kukin valitsee mitä haluaa. Brunssi on peräisin Oxfordin yliopistokaupungista, mutta on tullut tunnetuimmaksi amerikkalaisena pyhäaamiaisena. Amerikkalaiseen brunssiin kuului alun perin munakokkelia, munakkaita, hyydytettyjä munia ja pekonia sekä aamiaismakkaroita. Brunssin luonteeseen kuuluu vapaamuotoisuus ja mutkattomuus, joten ruokapöydän ympärillä liikkuminen, vapaa seurustelu ja paikkojen vaihtaminen kuuluvat asiaan
.
Meidän brunssi on hieman toisenlainen ;)

Tässä hieman infoa:

-23.9.11 on taavintulet-tuliveistotapahtuma  kirjurinluodossa ja tehdas osallistuu omalla tuliveistoksellaan.


- 30.9.11 T.E.H.D.A.S ry:n Dada-näyttely galleria Elisessä Porissa. Rakennusvaihe aloitetaan viikkoa aikaisemmin  ennen avajaisia. Avajaiset klo 18.00.


- Pitäkää mielessä että T.E.H.D.A.S.  täyttää 2013 10 vuotta. Tätä on syyttä alkaa jo suunnittelemaan ja ideoita tarvitaan. 


 T.E.H.D.A.S. sanoo: Ota rennosti!

No comments:

Post a Comment